Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Bollebygd P13 (2011)

Följ

P13 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ
HK Bollebygd
Handboll
P13 (2011)

Match

HK Bollebygd 1

Bollebygdsskolan
18 december 2022
11:50

HK Varberg svart

Referat

Referat: HK Bollebygd - HK Varberg svart

Sista matchen innan jultomten kommer, och även sista matchen innan vi går in med två lag istället för ett i seriespelet efter nyår.

Våra killar satte tonen direkt med fina genombrott i motståndarnas offensiva försvar. Inför matchen pratade vi om att vi måste aktivera våra kantspelare mer, och nyttja vår linjespelare. Killarna levererade och vi fick till ett betydligt bättre spel över hela banan i anfallsspelet än vi gjort innan.

Efter tio minuter bytte Varberg in sina bästa skyttar, och våra killar fick verkligen bekänna färg i försvars- och målvaktsspelet. Vi lyckades hålla de flesta skotten på distans, och Junior i målet gjorde ett ypperligt jobb med att plocka ner stenhårda skott.

Idag funkade allt bra från målvakt till försvar, från kontringar till uppställt anfall och vi fick se både genombrott och skytte oavsett vilka vi ställde på planen.

Vi tar med oss mycket positivt från matchen och ser fram emot en vår som kommer bli betydligt tuffare när många får betydligt mer, efterlängtad, speltid.

Andra möten i serien

sön 15 jan 2023, 10:00 HK Varberg svart - HK Bollebygd 1